Routebeschrijving | Sitemap | Contact | Admin
1 Stucasso.nl

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is te merken! Wij werken met gecertificeerde vakmensen, gebruiken enkel kwaliteitsmateriaal en staan garant voor een verzorgde oplevering. Kortom een perfect afgewerkt huis en klaar om in te wonen. Van ons krijgt u de garantie dat wat wij doen ook "af" is, zodat u jarenlang plezier heeft van ons werk.

Het leveren van kwaliteit is nauw verweven met het vakmanschap binnen het bedrijf. De verschillende materialen bij de verwerking hebben geen geheimen meer. Wij zijn in staat te beoordelen welke materialen op een bepaalde ondergrond toegepast kunnen worden en op welke manier dit moet gebeuren. Bovendien zijn wij thuis in het decoratief afwerken van wanden, plafonds en vloeren.

Een extra service die wij aanbieden is het meten van de vochtigheid van de muren en vloeren (zie tips), een belangrijk gegeven als wij bij u aan het werk gaan.

 

Flexibiliteit

Tijd = Geld (voor u!)

Volgens afspraak

Garantieverklaring

6% BTW

 

Stucasso Hoofdvestiging: Borgstraat 17 9981 CG Uithuizen Nevenvestiging: Vlintenstraat 1 9461 HT Gieten Tel: 0595 42 55 22 Fax: 0595 43 32 79 Mobiel: 06 53 88 05 01