Routebeschrijving | Sitemap | Contact | Admin
1 Stucasso.nl

Foto's

Vloeren

De grindvloer is populairder dan ooit. Met een siergrindvloer kunt u werkelijk alle kanten op, van klassiek naar trendy en van modern naar stijlvol. Het grote aanbod in kleuren en vormen maken het geheel af. Met een siergrindvloer geeft u als het ware een eigen identiteit aan uw vloer. In een siergrindvloer kunt u ook leuke speelse accenten aanbrengen. Dit kan met rechte en gebogen lijnen, gescheiden met of zonder profielen in verschillende kleuren. Informeer ook eens naar de mogelijkheden.

Siergrindvloeren zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Door de open structuur van de vloer kan de warmte snel in een ruimte doordringen. De siergrindvloer is zeer duurzaam en behoeft in principe weinig onderhoud. (zie tips)

Voor foto's van siergrindvloeren gelegd door Stucasso klik hier.

Wanden en plafonds

Welke woonstijl u ook aanspreekt, alles draait tegenwoordig om sfeer en kleur. 
Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac-spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven, het afwerken van gipsplaten en het werken met verschillende kleuren op sierpleisters.


Voor foto's van wand en plafondbekleding door Stucasso klik hier.

 

Sierprofielen, kaderlijsten en rozetten

Binnenshuis: Het kleinste detail kan een kamer soms een heel ander uitzicht geven. Uw muren, plafonds, deuren, meubels en vensterlijsten krijgen een unieke uitstraling met sierprofielen, kaderlijsten of rozetten. Uw interieur wordt er alleen maar geraffineerder door. Laat uw verbeelding de vrije loop, wij bieden u de keuze uit de verschillende mogelijkheden.

Buitenshuis: Geef ook uw nieuwe of gerenoveerde gevel een persoonlijk cachet met materialen die speciaal voor buiten bestemd zijn, zoals deur- en raamlijsten, frontons, sluitstenen, vensterbanken, consoles, zuilen,... Ze zijn robuust, licht en makkelijk aan te brengen op elke ondergrond. Na het schilderen - wat noodzakelijk is - zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden, zodat schoonheid en kwaliteit jarenlang hand in hand gaan.

Voor foto's van sierprofielen, kaderlijsten en rozetten klik hier.

 

Stucasso Hoofdvestiging: Borgstraat 17 9981 CG Uithuizen Nevenvestiging: Vlintenstraat 1 9461 HT Gieten Tel: 0595 42 55 22 Fax: 0595 43 32 79 Mobiel: 06 53 88 05 01